Scrum Master

A munkakör kapcsán

Scrum Master

Miről szól a munkakör?

Nem projektvezetőt keresünk. A pozíció neve: Scrum Master. Rövidítsünk, legyen SM.

Szoftvereket fejlesztünk, ráadásul jellemzően nem saját magunk, hanem az ügyfeleink üzleti igényeinek kielégítésére. Az SM az a munkakör, ahol Te segíted a csapatban dolgozó fejlesztő kollégák és a Product Ownerek hatékony munkáját. Nálunk egy Scrum Master maximum 2 csapatban dolgozik, emellett pedig aktív tagja a Scrum Master közösségnek emberileg és szakmailag is, ahol szervezetfejlesztési kérdések is napirenden vannak.

A Scrum mint agilis keretrendszer elemeit hozzáértő módon adaptáltuk a saját környezetünkhöz, ügyelve arra, hogy a szerepkörök lényege megmaradjon. Széles spektrumon gondolkozunk agilis technikákban, a csapatok önállóan kísérleteznek a saját teljesítményük javítása érdekében, mely munkában a SM-nek kulcs szerepe van.

Nem egy "segítőt" keresünk, hanem olyan személyt, aki a csapat teljesítménye iránt is elkötelezett.

A közös gondolkodás nem csak SM körben zajlik, az SM és PO kör aktív szakmai közösséget alkot a közös témák tekintetében.

Ilyen szavakkal fogsz találkozni a mindennapokban: ügyfél, csapat, scrum master, backlog, story, spike, ticket, worklog, dashboard, agilitás, scrum, kanban, board, java, php, Liferay, Symfony, Ibexa stb… De főleg WEBTOWN!

Jelentkezés

Jelentkezés