Bemutatkozunk

Persze a standardokon túl is van mit mondanunk, de azt majd inkább személyesen
Example Link

A webtown története

Ha érdekel, hogy miből is lett a "cserebogár", kattints és ismerd meg történelmünket

Example Link

A Webtown csapata

Erőnk titka, büszkeségünk, szerelmünk a csapat. Be is mutatjuk a következő oldalon.

A Webtown misszió

"To make the potential of the internet accessible"

Küldetésünk az internet fejlődésében lévő potenciál elérhetővé tétele partnereink számára,
így támogatva őket céljaik elérésében a társadalmunk előnyére.
Tesszük mindezt szoftverfejlesztési tudásunk, tapasztalatunk és elhivatottságunk segítségével egy olyan környezetben, ahol elsődleges érték maga a közösség, amelyben szakmailag és emberileg egyaránt otthonosan érezhetjük magunkat.


Alapításunkkor, 2005-ben a föld lakosságának alig 16%-a rendelkezett internet hozzáféréssel és kicsivel több, mint 60 millió weboldal volt számukra elérhető. Tíz évvel később már meghaladta az 1 milliárdot a weblapok száma, melyet a teljes népesség 60%-a látogatott. Ezek az adatok azóta is nőnek, ideértve annak a több, mint 20 milliárd eszköznek (telefon, tv, porszívó, autó stb.) a számát is, melyek szintén az online térben kommunikálnak.
Az internet napjainkra az információ elsődleges forrásává vált és a modern világ szinte minden tranzakciója, az automatizálás minden kifinomultabb formája elsősorban az internetre támaszkodik, társadalmunk pedig nagymértékben függ tőle. Időközben új iparágak jelentek meg, melyek tovább növelik ezt a befolyást és tovább táplálják az internetet éltető innovációt.