Senior
Java
Fejlesztő

 

A munkakör kapcsán

Senior Java Fejlesztő

Mivel foglalkozunk?

Mi, a Webtown, szoftvereket készítünk ügyfeleink számára. Mivel több ügyfél számára is dolgozunk egyszerre, akár egy csapatra vetítve is, ezért az életünk igen változatos. Mind technológiai, mind szervezeti értelemben. Ahhoz, hogy olyan szoftvereket készítsünk, amelyek jó megoldást jelentenek az üzleti kihívásokra, hogy kiváló szakmaisággal és igényességgel tudjunk dolgozni, agilis technikákat alkalmazunk.

Mit jelent nálunk szoftverfejlesztőként dolgozni?

A nálunk dolgozó szoftverfejlesztő kollégák számos ügyfél számára készítenek szoftvereket. Ügyfeleink különböző országokban és iparágakban tevékenykednek, ezért igen széleskörű tapasztalatra lehet szert tenni a Webtown berkein belül. Ez a sokszínűség folyamatos tanulást is igényel, hiszen minden új ügyfél, új projekt új igényeket is hoz az életünkbe. Mind üzleti, mind technológiai értelemben. Kollégáink a csapatmunkán keresztül megismerik a szoftverfejlesztés teljes életciklusát és gyakorlati tapasztalatot szereznek az ezekben megvalósuló hatékony munkában. Nem egyszerűen kódot készítenek, hiszen munkájuk eredménye nem csak programkód a verziókezelőben, hanem működő szoftvereket alkotnak. És a szoftver sikerének kulcsa maga a csapat.
 

Hogyan dolgozik nálunk egy csapat?

Nálunk a csapatok full stack fejlesztő csapatok, a csapatokon belül pedig nincsenek dedikált pozíciók. Mindenki szoftverfejlesztő. Ezt az egységet "Dev Team"-nek nevezzük. Szorosan velük együtt dolgoznak a csapatok dedikált scrum masterei és product ownerei.

Jelentkezés

csak küldd el az adatokat és Veronika keresni fog téged

Jelentkezés

csak küldd el az adatokat és Veronika keresni fog téged